Marine-Technics en Scheepswerven Vandamme ondersteunen VBZR met infrastructuur, kennis en materiaal

  • Bericht auteur:

Marine-Technics Zeebrugge en Scheepswerven Vandamme hebben met hun ondersteuning, kennis en gebruik van materialen en middelen de VBZR ontzettend geholpen om kwalitatief goed onderhoud te plegen aan de reddingsboten waaronder de Sterke Dries!

Voor de jaarlijkse havenfeesten zorgden de VBZR redders er voor dat de reddingsboten piek fijn in orde waren. Ook dit jaar moest de vloot flink onder handen genomen worden.
Hierbij kregen we steun van deze twee scheepswerven die ons o.a. gebruik lieten maken van hun infrastructuur en knowhow.

We zijn de jachtwerven Marine Technics en Scheepswerven Vandamme heel dankbaar voor de jaarlijkse steun die we krijgen. Dit jaar wordt alle antifouling geschonken door Marine-Technics Zeebrugge. De kwaliteit van de verf SeaJet wordt via dit ‘proefproject’ tevens getest.

Een niet te onderschatten werk is het jaarlijkse schuren en schilderen van de onderwaterschepen. Een schoon onderwaterschip is niet alleen belangrijk voor behoud, maar zeker ook voor de vaarsnelheid. 

 

Sterke Dries onderhoud