Een fijn gevoel als je al lid bent

  • Bericht auteur:

De eigenaar van de vissersboot Muttley moet vandaag toch een geruststellend gevoel hebben gehad toen hij vandaag om 11.20 uur met zijn pas aangekochte visboot problemen kreeg voor Blankenberge, de motor niet wilde starten, motorpech kreeg en pas lid was geworden van de VBZR.

Via de Kustwacht (MRCC) riep de schipper de hulp in van de VBZR. Amper 10 minuten laten vertrokken de redders om de schipper te helpen. De redder die aan boord ging probeerde met een startaccu de motor weer aan de praat te krijgen, maar dat wilde niet lukken. De sleeptros bood uitkomst en even later lag de visboot afgemeerd in de thuishaven Blankenberge. Geheel gratis en dat is toch wel fijn als je pas een boot hebt gekocht en nog maar net lid bent

Een lidmaatschap? Voor de kosten hoefje het niet te laten, maar voor een gerust gevoel moet je het wel doen. De nieuwe eigenaar zal dit zeker onderschrijven.

Word lid van de VBZR. Ook pech kan in een klein hoekje zitten. Hoe ervaren u ook bent? Veel redders kunnen er na 36 jaar reddingsdienst VBZR-ervaring over meepraten. Niet voor de eigen portemonnee, want VBZR-werk is 24 op 7 Vrijwilligerswerk.